празнувай живота

Празнувай живота! Защо? Къде? Как?!

Ако се чудиш защо във време на трудност ни е до празнуване и как точно ще празнуваме, когато всичко около нас ни ограничава – обстоятелства, средства, време… Ще ти кажем!

През цялата 2017 година ЛИЯ и всички, които ще се присъединят към нас, ще празнуваме Живота! Онзи, Който ни вдъхна Живот. Онзи, заради Когото живеем свободни, Който ни даде всичко необходимо и ни обикна до смърт.

И знаеш ли какво още? Празникът не е само веселие, усмивка и торта. Да празнуваш означава и да си благодарен, да се протегнеш и да сграбчиш свободата си, да завземеш териториите, които Библията ти е обещала, да живееш пълно, ценно и… пълноценно. Да празнуваш е да отдадеш почит с действие и да смириш сърцето си. Да празнуваш е да кажеш: „Струва си!“ и да продължиш, въпреки всичко.

ПРАЗНУВАЙ ЖИВОТА е послание, родено в сърцата ни и обединява последните 4 послания на ЛИЯ.

  • Обичай живота!
  • Живей свободно!
  • Стани, свети!
  • Носи светлина!

През всичките 12 месеца на годината ще си говорим за СВОБОДА, СВЕТЛИНА, ЖИВОТ и ПРАЗНИК. По всякакъв начин! С думи, картини, музика. И ще издигаме Исус Христос. Защото е Господ!

Присъедини се! Как ли?

  • Следи страницата ни във фейсбук, коментирай и споделяй стихове от стената ни, мисли и откъси от статии или просто ни пиши. Искаме да чуем гласа ти!
  • Идвай на събитията, които ще организираме през цялата година. Искаме да те видим и да се зарадваме!
  • Чети Библията с ЛИЯ. Всяка последна седмица на месеца, ще публикуваме кратки размисли по библейски стихове, свързани с посланието за месеца. Искаме да опознаваме Бог заедно с теб!

Празнувай и живей в хармония с Бога!

Посланията за отделните месеци прочети тук:
* Януари 2017
* Февруари 2017 – Свободата в душата се празнува с криле
* Март 2017 – Скъсай с миналото!
* Април 2017 – Празнувай светлината, която е отгоре
* Май 2017 – Празнувай светлината отвътре
* Юни 2017 – Пръскай щедро светлина

shutterstock_287393345

Реклами