reshenietoПреживявала ли си изцеление по свръхестествен път? Чуваш ли Божия глас? Употребявал ли те е Бог за освобождението и изцелението на други хора? Случват ли се чудеса и днес или са били „запазена марка” само за преди 2000 години?

След „Здравей, Дневнико!” на Габи Маджарова излезе втората книга от Библиотека ЛИЯ.

„Бях на трийсет и пет години. Вървях без посока и надежда и често-често си „трошах” дебелата глава. Молех се някое НЛО да ме засмуче и отърве от безсмисленото ми съществуване… Смятах, че Бог никога няма да се занимава с жена като мен.“

Така започва Надя Янакиева своята книга-изповед „Решението”. Разказите й отразяват духовното й пътуване от вакуума на безсмисленото съществуване към изобилния живот. Едно след друго идват Божиите чудеса в живота й – освобожденията от адикции, изцеленията, новите кълнове надежда от отломките…

Дали християнството е скучна, скудоумна религия или вълнуващ живот с Исус, с Неговата чудотворна преобразяваща сила и любов? – ще разберем от споделеното на страниците на тази книга.

цена: 14,90 лв

Надя Янакиева, родена в София, е основател на Анонимните Алкохолици в България. Филолог по образование, тя е работила като учител и като авиодиспечер до заминаването си през 2000 г. за Чикаго, където живее и досега със семейството си.

biblioteka-lia_logo_b-b-textКнигите от Библиотека ЛИЯ потърсете в християнските книжарници или поръчайте от е-магазина в менюто най-горе.

Реклами