направи от живота си най-доброто минало за своите деца. вярвай!

27.07.2017 г.
4 ден от плана СЪХРАНИ МИНАЛОТО
библейски текст: 2 Тимотей 1 глава, 5 стих


Много жени днес имат семейни проблеми заради вярата в Бога. Други се оплакват, че съпрузите им не полагат достатъчно грижи за духовното възпитание на децата. В каквато и ситуация да се намираме обаче, едно е сигурно – ние самите можем да бъдем майки и баби за пример. Отговорни сме да се превърнем в най-доброто християнско минало, което децата ни ще наследят. Колко благословен е Тимотей с такива искрено вярващи майка и баба!

Между тежките работни смени и домакинстването, помоли Бога за сили и благодат. И ще успееш да отделиш време за споделяне на духовни истини, защото обичаш спасението на децата си. Ако поискаш – Той ще те подкрепи. Ще раздели морето от ангажименти на две, за да премине през средата му кратка семейна молитва, колеблива изповед или притихването за един псалм.

Децата ни имат потребност не само от бисквити в шкафа и мляко в хладилника. Те се нуждаят да вкусят от нашата лична, топла обич към Бога. Нека майчинството ти бъде и споделена вяра. Нека след време в тях се намери разпознаваема частица от твоето ходене с Бога.

Габриела Маджарова

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s