За наследството на един наследник

Когато чуем думат „наследство“, почти винаги пред очите ни изниква картинка я на нотариален акт, който държим нахилено, я на стар сандък, пълен с нови жълтици, я на две-три пачки с банкноти (в най-лошия случай).

Едва ли някой от нас очаква да получи в наследство задължения, неизплатен заем или утежнен с ипотека имот. Още по-малко вероятно ни се струва да унаследим… мъдрост.

Но в следващите 2 седмици ще си говорим именно за такова наследство – нетленно, което не се обезценява и не повяхва. Ще четем библейски пасажи, които ще насочват мислите ни към един наследник и наследството, което той оставя. Пригответе се да четем заедно думите на апостол Павел, записани в Библията и думите на Марин Калинов, записани… тук 🙂

Марин се включва за втори път в четенето на Библията с ЛИЯ през тази година. Той живее и работи във Виена, Австрия и е един от младежките ръководители в голяма интернационална църква. Но разстоянието и заетостта не му пречат да се впусне в изследването на Божието слово. Понеже е убеден, че то е пълно със съкровища.

13427755_10153936721623423_6483943793028888536_n

 

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s