Нов план за четене от 7 март!

Само след дни започваме четенето на Библията по третия за годината план! След като проследихме зараждането на Израелската нация, предстои ни да проследим Златната ера на Божия народ!

А в това пътешествие ще ни води Данаил Налбантски!

111 copy

Данаил е пастор от 33 години (дано му бъде простено!), но е оцелял и е запазил вярата си, че хората се нуждаят от писано слово. Затова е написал доста романи на християнски теми и продължава да пише, вдъхновяван (и усмиряван) от своята скъпа съпруга Емилия, както и ежедневното молитвено ръководство „Българска духовна манна”. Старае се да помага на хората, които са решили да вървят по духовните пътища, с насърчение и мотивация.

„През следващите 22 дни ще ви върна назад към една ера от библейската история, в която се подвизаваха велики герои като Самуил и Давид. Доста време е минало оттогава, но хората си остават все същите. И най-важното, Бог е същият. Дали ще държим в ръце овчарска гега и прашка или смартфон и таблет, пред нас стоят все същите стари въпроси откъде сме, какво търсим тук и накъде отиваме. А най-добрият отговор е в Божието слово.”

Не пропускайте ежедневните публикации тук или на стената ни във фейсбук, коментирайте и сподиляйте с приятели! Божието слово е живо и истинно!

 

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s