НОВ ПЛАН ЗА ЧЕТЕНЕ НА БИБЛИЯТА

От утре започваме следващото четене на Библията с ЛИЯ! Не сте се отказали, нали? Защото ни очакват интересни библейски текстове, дълбоки откровения от небето и насищане с ИСТИНАТА.

На 1-ви Септември стартираме плана за четене „14 дни с живота и поученията на ап. Павел“. Само със споменаването на името на апостола предвкусваме динамични библейски ситуации, чудеса и знамения, променящи живота на мнозинства и пример за подражание.

Ако сега научавате за инициативата на ЛИЯ, не се присъединявате късно! Винаги може да се върнете назад в публикациите и да разгледате отминалите планове.

11960314_10204341494966239_326715775_o За първи път в инициативата Библията с ЛИЯ мислите и впечатленията по ежедневните текстове от Словото ще споделя МЪЖ.
Кой е той ли?

Името му е Димо Делчев – съпруг на една жена, баща на две деца и приятел на мнозина. Харесва Дарт Вейдър, но повече от това – Словото на Бога!

Искрената му вяра и изборът да живее християнски живот неминуемо го довеждат до момента на пълно посвещение и служение на Господа. Започнал е преди доста години и не се отказва, независимо от трудности, предизвикателства или бури.

А иначе работи като военен метеоролог 😉

Не пропускайте постовете ни тук или публикациите ни във фейсбук. Споделяйте мнение и поканете приятели. Заедно е по-лесно, а със сигурност и по-приятно.

Благословения,
екипа на ЛИЯ

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s