План с Бони Шкутова

От утре, 14 март продължаваме със следващия план за четене на Библията, публикуван в органайзера на ЛИЯ за 2015 г. (виж тук)!
Като че ли времето между двата плана (цели 4 седмици!) подчерта липсата на ежедневен прочит, но пък сега апетитът ни е засилен. Вълнуващо е, че отново ще разгръщаме страниците на словото ЗАЕДНО и ще се вдъхновяваме за живот, ще откриваме истини и ще получаваме мъдрост от извора…

2read_Bible_fbcover2Предстоят ни 30 дни с не с кого да е, а със самия Исус Христос. Всеки ден, от утре до Великден, ще насочваме мислите и сърцата си към пасажи от Библията, които описват Исус, предават Неговите думи или разказват за случки, свързани с живота Му на земята.

А кой ще ни води в тези ранни срещи ли?

10700404_10154763238365385_8644972232322328047_oТя се казва Бони Шкутова и писането е само едно от нещата, с които се справя с лекота. Бони пее, свири на пиано, композира и… пише романи. Усмивката й е заразяваща, а очите – топли и нежни. Може би заради това хората по улиците й се доверяват толкова лесно, когато им подава ръчно направена картичка или цвете с послание по повод християнски празник.

Четете с нас и ако ви допада, споделяйте публикациите тук или страницата ни във фейсбук (www.facebook.com/spisanie.LIA) с приятели и познати!

Поздрави,
сп. ЛИЯ

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s